Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Kiest u voor Autoparts & Autovriend, dan kiest u voor kwaliteitsproducten op het gebied van automaterialen, gereedschap, equipment, accessoires, overige onderdelen en audio/navigatie/telecom producten.

Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan één leverancier, waardoor we per leverancier de sterke punten bieden. De kans is klein dat we een artikel of auto onderdeel niet kunnen aanbieden. Alle soorten onderdelen en producten omtrent mobiliteit of automotive zoals ruitenwissers, accu’s, velgen sets, overige onderdelen en zelfs diverse gereedschappen zijn bij ons te verkrijgen!

De Autovriend (Son en Breugel en Eersel) biedt u het volledige assortiment van Carpoint, tevens leveren wij auto-, fiets- en motoraccessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor Ski boxen en Fietsendragers (Thule, Brink), maar ook voor olieën, additieven en poetsmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden merken aan zoals MPM Oil, Kroon Oil, 5 in 1, Farecla, System, Autostyle, Kärcher en overige automaterialen van top merken!